Våre brødprodukter

 • Rundstykker (Pose)

  Rundstykker (Pose)

  Pris ex. mva. kr.76,52
  kr. 88,00 "Hjemmebakte" fine eller groverundstykker i pose på 10 stk.
 • Osteboller

  Osteboller

  Pris ex. mva. kr. 34,78
  kr. 40,00 Osteboller med ost eller ost og skinke.
 • Rundstykker

  Rundstykker

  Pris ex. mva. kr. 22,60
  kr. 26,00 Rundstykker med ost, egg eller skinke.
 • Bagels

  Bagels

  Pris ex. mva. kr. 39,13
  kr. 45,00 Er du skikkelig sulten bør du prøve våre store og gode Bagels, Velg mellom spekeskinke og aioli eller amerikansk skinke og waldorfsalat.
 • Snitter

  Snitter

  Pris ex. mva. kr. 31,73
  kr. 36,50 Pålegg: Laks og eggerøre, reker og majones, roastbiff og remulade, skinkestek og surkål, karbonade og løk eller skinke og waldorfsalat.
 • Baguetter, 85 gr.

  Baguetter, 85 gr.

  Pris ex. mva. kr. 34,78
  kr. 40,00 Baguettener med ost og skinke, roastbiff, reker, spekeskinke eller laks er alltid populær "mat i handa"
 • Pyramider

  Pyramider

  Pris ex. mva. kr. 34,78
  kr. 40,00 Pyramider med grove korn og mye godt pålegg. Variert utvalg med noe for enhver smak. Ost og skinke, roastbiff, spekeskinke eller laks.
 • 1

Bestille catering i Kristiansund

All catering er produsert på leveringsdagen, og vi må ha din bestilling senest kl 12 dagen før levering. Mat og drikke leveres i containere og isoporbokser som vi vil ha i retur så snart som mulig. Spør oss gjerne dersom du ønsker noe som ikke står i prisliste, vi kan levere det meste og liker en utfordring.

Slik kontakter du oss ved e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 45 86 73 16

Organic Food

Varde AS sin kjernevirksomhet er å bidra til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid, og at personer som står i fare for å falle ut av arbeidslivet opprettholder jobben.

Bedriften har 60 ordinært ansatte, og har til enhver tid ca. 300 personer i ulike arbeidsmarkedstiltak.

Varde tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter innen attføring og arbeidsrettet rehabilitering, kurs og utdanning. Produksjonsavdelingene er rettet mot produksjon og salg av skipsutstyr og mekanisk skreddersøm, lekeplassutstyr, hagemøbler og ved, pc-verksted, catering og jobbfrukt, samt salg av gaver og interiør.

Kontakt Varde AS

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  +47 71 57 21 00
 Industriveien 9, Postboks 2123, N-6502 Kristiansund

Sosiale medier