Om oss

Varde Catering er en bedrift som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne. Ved å bestille jobbfrukt og annen catering av oss tar din virksomhet et viktig samfunnsansvar, og støtter verdifulle arbeidsplasser.

 

Kvalitet

For oss er kvalitet meget viktig, og det er også derfor vi er opptatt av å bake egne produkt som vi selv er veldig stolt av. 

 

Nullvisjon på e-stoffer

Vi er spesielt stolte av at brødet vi baker hos oss ikke har tilsatt E-stoffer. Vi tror på et naturlig og godt brød som er dagsferskt, og har derfor besluttet å ikke bruke slike tilsettingsstoffer i vår produksjon.

 

BAMA-samarbeid

Som jobbfruktbedrift samarbeider vi med BAMA, og er derfor en del av Norges største tilbyder av jobbfrukt. Våre ansatte har fått god opplæring og gjennomgått BAMAs Jobbfrukt-skole. Arbeidet med jobbfrukt innebærer blant annet plukking, kvalitetssikring, pakking og distribusjon.

Organic Food

Varde AS sin kjernevirksomhet er å bidra til at personer som står utenfor arbeidslivet kommer i arbeid, og at personer som står i fare for å falle ut av arbeidslivet opprettholder jobben.

Bedriften har 60 ordinært ansatte, og har til enhver tid ca. 300 personer i ulike arbeidsmarkedstiltak.

Varde tilbyr et bredt spekter av tjenester og produkter innen attføring og arbeidsrettet rehabilitering, kurs og utdanning. Produksjonsavdelingene er rettet mot produksjon og salg av skipsutstyr og mekanisk skreddersøm, lekeplassutstyr, hagemøbler og ved, pc-verksted, catering og jobbfrukt, samt salg av gaver og interiør.

Kontakt Varde AS

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  +47 71 57 21 00
 Industriveien 9, Postboks 2123, N-6502 Kristiansund

Sosiale medier